Зимовий екстрим

Ще одне заняття, в якому я встиг спробувати себе і яким би охоче займався й далі – сноубординг. Сноубординг відноситься до досить молодих зимових видів спорту – йому близько 30-ти років. І якщо лижі – це вже певною мірою класика, то сноубординг – це досить експресивний, вельми екстремальний, активний і емоційний молодіжний зимовий вид спорту. Молодіжний тому, що саме молодь більшою мірою віддає перевагу сноубордингу, в той час як старше покоління все-таки більш прив’язане до гірськолижного спорту.

Повірте моєму скромному досвіду – це варто спробувати! Досить один раз відчути під собою сноуборд – і ви ніколи вже не зможете забути ці відчуття, ці емоції та адреналін!

І нехай вас не зупиняє відсутність борду та певної суми грошей, щоб поїхати на гірськолижні курорти. Щоб випробувати себе в цьому занятті, досить завітати до Києва. Практично в самому його центрі розміщений гірськолижний комплекс «Протасів яр», що є базою олімпійської підготовки збірних України з гірськолижного спорту та сноубордингу, а також місцем проведення всеукраїнських та міжнародних змагань з цих видів спорту.

На його території розміщено кілька шкіл сноубордингу, де за цілком доступну плату доброзичливі та досвідчені інструктори доступно пояснять вам ази і допоможуть отримати задоволення від уроку. Кожна школа має свій пункт прокату, так що дошку і спеціальне взуття вам також підберуть без проблем.

Якщо ви любите екстрим, драйв, адреналін і нові відчуття, тоді вам неодмінно потрібно спробувати! Вам гарантовано приголомшливі емоції, неймовірний сплеск адреналіну і нетерпляче очікування, коли ж випаде перший сніг, наступної зими.

DSC04797 DSC04825

DSC04804