Зі свистом у вухах

Ще один спосіб віддатися моєму улюбленому заняттю – полоскотати нерви – роуп-джампінг. Тим, хто не знає, що це, допоможе Вікіпедія. Насправді ж все відбувається приблизно так: дикий страх, що сковує все тіло, тремтіння в колінах, кілька нескінченно довгих секунд перед стрибком, далі – крок у прірву і пронизливий свист вітру у вухах, верхівки дерев і обривки навколишнього пейзажу, що мигтять перед очима. І трохи пізніше – величезне почуття гордості, п’янке відчуття невагомості і бажання відчути захоплююче почуття свободи ще багато-багато разів. Весь процес займає кілька хвилин, але за ці короткі миті відчуваєш емоції настільки високої концентрації, що їх вистачає ще надовго.

Прекрасний спосіб повернути життю втрачені фарби для тих, кому здається, що сонце світить вже не так яскраво, птахи співають якось фальшиво, світ навколо став сірим і похмурим, а в легенях не вистачає повітря.

До речі, зробити цей відчайдушний крок можна в Києві з Пішохідного моста. Звичайно, в Кам’янець-Подільському чи тим паче в Криму і висота більш значна, і краєвиди привабливіші, але для початку, повірте, і Пішохідний міст подарує вам нові і незвідані досі враження.

Безымянный3Безымянный6