Перший раз в небо

Є заняття, екстремальність якого просто зашкалює, яке, на мою думку, здатне змінити свідомість і навчити не боятися змін в житті. Якщо ви бажаєте пережити  саму захоплюючу пригоду з тих, що ви коли-небудь відчували, вам варто спробувати стрибок з парашутом.

Стрімкість і абсолютна свобода польоту, захоплююче відчуття вільного падіння, непідробна радість і море адреналіну – все це і набагато більше ви відчуєте в свій перший стрибок з парашутом. Кинути виклик стихії, власним страхам і сумнівам, відчути справжню свободу – все це у ваших силах, варто лише захотіти і зважитись!

Моя вам порада – якщо ви стрибаєте вперше, оберіть стрибок з тандем-інструктором. Висота, екстрим, швидкість і відчуття свободи – усім цим вам не заважатиме насолоджуватись острах зробити щось не так. Адже в одиночному стрибку все залежатиме тільки від вас. А стрибок з парашутом у тандемі – це найцікавіший і безпечний спосіб з першого разу відчути те, що доступно “дорослим” парашутистам – відчуття вільного падіння. Ви зможете просто насолоджуватись, упиватись і захлинатись почуттям свободи і драйву. Потужний повітряний потік в обличчя і абсолютно порожня голова, з якої вітром видуло все, крім відчуття нереального щастя – ось відчуття від хвилини вільного падіння, яку вам гарантує стрибок в тандемі.

Звичайно, тандем-стрибок ні в якому разі не заміняє і не відміняє самостійного стрибка з парашутом, і це – один з моїх першочергових планів на найближче майбутнє.

P.S. Гадаю, в Україні є чимало місць, де можна здійснити стрибок з парашутом. Так як я мешкаю недалеко від Києва, то й шукав дропзону неподалік. І знайшов. На трасі Киів-Чернігів, ближче до Києва, розміщена дропзона «Прогрес», де кожен бажаючий може здійснити мрію. До речі, дуже цікаво побувати там, навіть якщо не збираєшся пригати. Зануритися в особливу атмосферу, перейнятися ентузіазмом закоханих в небо і в свою справу людей – незабутній досвід!

GOPR9765GOPR9785

1 коментар до “Перший раз в небо

  1. Спробувати у житті все – це аксіома. Але, мабуть, не всі на стільки сильні духом, щоб “злетіти над собою”. Це круто. Подальших злетів…

Коментарі закриті.